Over Lesther Autorijschool | lesther.nl

OVER LESTHER AUTORIJSCHOOL

Hoi hoi, leuk dat je mijn site bezoekt. Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Eshter Verhoeven en ik ben in 2009 met de rijschool begonnen omdat ik altijd al een wens had om ooit voor mezelf te beginnen. Na 15 jaar in het slagersvak te hebben gezeten (wat ik met veel plezier heb gedaan) was ik toe aan een nieuwe uitdaging.
Mijn interesse heeft altijd bij autorijden gelegen en ik ben me daar verder in gaan verdiepen. Ik heb toen 2 dagen mee gekeken en gereden bij een andere rijschool en toen wist ik het zeker Ik wilde graag een rijschool beginnen. De hele dag auto rijden, jou iets leren en mee geven dat autorijden echt waanzinnig leuk is, maar tegelijkertijd ook een hele verantwoordelijkheid is.

Ik wil dat je iedere week vol vertrouwen en met plezier in de auto stapt want dan is leren het leukste en zijn de lessen het productiefst. Mijn doel is om je vol zelfvertrouwen, zelfstandig en veilig los te kunnen laten in het verkeer.

DAAROM MOET JE BIJ MIJ ZIJN

Ik probeer een betrouwbare omgeving te creeren in de auto door vriendelijk en geduldig met de leerlingen om te gaan.

  • Hoog slagingspercentage
  • 6 dagen in de week lessen
  • Gecertificeerd faalangst instructrice
  • Autisme en ris instructrice

WAT JE MOET WETEN

WANNEER MAG IK BEGINNEN MET RIJLESSEN

Door 2todrive kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. tot je 18e mag je rijden onder begeleiding van een coach. Wil jij ook mee doen, lees er hier meer over.

HOEVEEL RIJLESSEN HEB IK NODIG?

Het aantal rijlessen verschilt per leerling. Het landelijk gemiddelde ligt momenteel op 47 lesuren. Dat verzinnen we niet zelf maar zijn de cijfers van het CBR. Omdat dit gemiddeld is verschilt het en heeft de ene minder of meer rijlessen dan de andere nodig, maar ik doe er alles aan om je snel, veilig en zelfstandig te begeleiden naar het rijbewijs B.

lessen